januari 26, 2015

Dagens konstateranden.

1. Känslan när jag har så mycket att göra på jobbet att jag skulle kunna jobba det dubbla och ändå känna det som att jag jagar min egen svans! Jo, det är jobbigt, men det är också otroligt roligt. Jag älskar mitt arbete och alla härliga barn och ungdomar jag får möta.

2. Tidiga morgnar + stress + barn med autism/adhd = hysterisk mamma. Det verkar fullkomligt förjordat att komma iväg till fritids och förskola I TID på morgonen när jag är ensam hemma och ska få alla tre barnen i ordning, samtidigt. Det faktum att adhd-medicin inte kickar in på sekunden gör att jag har en studsboll som studsar omkring mellan väggarna totalt omedgörlig och helt oförmögen att skynda sig (jag skulle kunna tänka att nöja mig med att han någon enstaka gång gjorde som han blev tillsagd). Stressa är däremot den icke-autistiska mamman sjukt duktig på, alldeles på egen hand. Jag kan minsann själv!! Så det så!

3. Jag har alltid tyckt att jag varit en fena på multi-tasking men jag måste antingen ha missat fortsättningskursen eller möjligtvis någon form av uppgradering av programvaran. Det skulle naturligtvis också kunna vara så att när "bollarna" blir för många så är det helt enkelt omöjligt att hålla dem i luften så de ramlar ner i huvudet på mig i  stället. Jag tycker inte om när det händer. Men ibland är det en storslagen uppgift att minnas allt som rör 5 familjemedlemmar och då kan det hända att jag glömmer att avboka skoltaxin, eller Gud bevars, kolla  läxboken! Om sanningen ska fram är jag faktiskt genuint förvånad över att det inte händer oftare!

//Cici

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar